Heeft u interesse in onze diensten?


 

Alrometall omdat...

Z

Het heel precies moet

Het altijd snel moet

Het net even anders moet

Verspanen Vianen

Voor het verspanen van diverse materialen in de omgeving van Leerdam, Nieuwegein en Vianen wilt u natuurlijk alleen een bedrijf inschakelen dat zich volledig heeft gespecialiseerd én een zeer ruime ervaring biedt in het uitvoeren van die werkzaamheden. Schakel daarom Alrometall BV in, gevestigd in Leerdam. Wij zijn dé specialist in het uitvoeren van metaalbewerkingen op maat. Wij produceren een diversiteit aan hoogwaardige producten van uitstekende kwaliteit en we kunnen u deze producten snel leveren. Wij leveren bijvoorbeeld aan machinebouwers, maar onze producten zijn in verschillende sectoren te gebruiken.

Verspanen van diverse materialen door de specialist uit Leerdam, in de regio Nieuwegein en Vianen

Alrometall BV bestaat al sinds 1966, en heeft in die lange periode een zeer ruime ervaring opgebouwd in het vakgebied van de metaalbewerking. Klanten uit de gehele omgeving van Leerdam, Nieuwegein, Vianen en daarbuiten kunnen ons onder andere inschakelen voor het verspanen van:

  • Metaal;
  • Non-ferro;
  • Kunststoffen.

Afhankelijk van de opdracht kunnen wij kiezen voor conventioneel draaien en frezen, of voor het gebruik van moderne CNC machines. Met ons uitgebreide, gevarieerde en moderne machinepark kunnen wij te allen tijde een zeer snel en vakkundig productieproces realiseren. We zorgen er dan ook altijd voor dat wij u het prefecte eindproduct leveren.

Ruime voorraad basismateriaal

Bij Alrometall BV begrijpen wij dat bedrijfscontinuïteit voorop staat. Staan uw werkzaamheden tijdelijk stil, dan zullen de kosten daarvan oplopen. Door onze flexibele planning en de inzet van onze deskundige medewerkers kunnen wij u snel helpen, bijvoorbeeld met verspanen in de omgeving van Leerdam, Nieuwegein en Vianen. Daarnaast beschikken wij over een zeer ruime voorraad aan basismateriaal, waardoor wij u een snelle levering kunnen garanderen. Heeft u een specifiek product nodig? Door ons uitgebreide machinepark kunnen wij ook dit snel voor u regelen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of heeft u vragen? Via (0345) 61 28 82 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht