Heeft u interesse in onze diensten?


 

Alrometall omdat...

Z

Het heel precies moet

Het altijd snel moet

Het net even anders moet

Metaalbewerking Utrecht

Alrometall BV, stabiele onderneming in Leerdam, is gespecialiseerd in metaalbewerking in de omgeving van Utrecht en Nieuwegein en daarbuiten. Wij kunnen u te allen tijde helpen met verspanende bewerkingen van materialen als metaal, non-ferro en kunststoffen. Sinds onze oprichting in 1966 hebben wij diverse metaalbewerkingen uitgevoerd voor bedrijven in Utrecht, Nieuwegein en de weide omgeving, waardoor we een zeer ruime ervaring hebben opgebouwd. Ons productenpakket is zeer breed en toepasbaar in diverse sectoren.

Metaalbewerking met behulp van diverse machines in omgeving Utrecht en Nieuwegein

Bij Alrometall BV beschikken wij over een uitgebreid machinepark. Zo voeren wij met behulp van diverse machines metaalbewerkingen uit in de omgeving van Utrecht en Nieuwegein, onder andere met:

Afhankelijk van het soort opdracht en de grootte van de opdracht, bepalen wij welke machine geschikt is voor de benodigde metaalbewerking. Zo zorgen wij altijd voor een perfect eindproduct. In welke sector u ook werkzaam bent en waar u ook werkzaam bent (bijvoorbeeld in de regio Utrecht en Nieuwegein); voor metaalbewerking of metaalbewerkingen kunt u altijd bij ons terecht. Zo worden onze producten onder andere gebruikt in de glasindustrie, verpakkingsindustrie en de landbouw en leveren wij bijvoorbeeld producten voor het vervaardigen van bakkerijmachines en machines voor fruitverwerking.

Visie en organisatie

Bij Alrometall BV hebben wij als uitgangspunt dat uw bedrijfscontinuïteit te allen tijdje moet worden gewaarborgd. Daarom zorgen wij voor een snelle, maar grondige werkwijze. Wij garanderen u uitstekende kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid en we helpen u met de vernieuwing van uw bedrijfsprocessen, zodat u zo kostenbesparend mogelijk te werk kunt gaan. Met onze ruime voorraad en onze snelle werkwijze, zijn onze levertijden nooit erg lang. Wilt u meer informatie over metaalbewerking of metaalbewerkingen in de omgeving Utrecht, Nieuwegein en daarbuiten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via (0345) 61 28 82.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht