Heeft u interesse in onze diensten?


 

Alrometall omdat...

Z

Het heel precies moet

Het altijd snel moet

Het net even anders moet

Metaalbewerking Den Bosch

Voor professionele metaalbewerking in de omgeving van Den Bosch en Dordrecht kunt u uitstekend terecht bij Alrometall BV, gevestigd in Leerdam. Wij werken al sinds 1966 in deze sector en hebben dan ook een zeer ruime ervaring opgebouwd in het vakgebied. Omdat wij beschikken over een zeer uitgebreid, gevarieerd en modern machinepark kunnen we niet alleen diverse producten vervaardigen, maar dat ook nog eens zeer snel doen. Wij hechten daarbij zeer groot belang aan persoonlijke communicatie en directe verbindingen met u als klant. Zo zorgen wij altijd dat wij uw eisen en wensen in acht nemen en we een perfect eindproduct voor u fabriceren.

Metaalbewerking in de omgeving van Den Bosch en Dordrecht: conventioneel draaien en frezen of met behulp van machines

Bij Alrometall BV, werkzaam in de omgeving van Den Bosch, Dordrecht en omstreken, leveren wij metaalbewerking op maat. Afhankelijk van uw opdracht gaan wij aan de slag met conventioneel draaien en frezen of maken wij gebruik van onze diverse CNC machines. Zo maken wij voor u altijd een product dat volledig voldoet aan uw wensen en eisen. Echter, we beschikken ook over een breed scala aan basisproducten, die we vaak gewoon op voorraad hebben. Die kunnen wij u altijd direct leveren. Wat voor producten fabriceren en leveren wij zoal? Denk dan bijvoorbeeld aan:

Stabiele factor

Verantwoordelijkheid, kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid en vernieuwing: dat is waar Alrometall BV voor staat. Wij willen er te allen tijde voor zorgen dat de continuïteit van uw bedrijfsprocessen worden gewaarborgd, zodat u daardoor geen schade oploopt. Als gespecialiseerd bedrijf in de metaalbewerking, werkzaam in de omgeving van Den Bosch, Dordrecht en omstreken, willen wij de stabiele factor vormen waar u altijd op kunt vertrouwen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Of wilt u meer informatie? Belt u naar (0345) 61 28 82, dan beantwoorden onze vakkundige medewerkers al uw vragen.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht