Heeft u interesse in onze diensten?


 

Alrometall omdat...

Z

Het heel precies moet

Het altijd snel moet

Het net even anders moet

Machinebouw Utrecht

Voor een ruim assortiment aan onderdelen en producten voor machinebouw in de omgeving van Utrecht, Den Bosch en Dordrecht kunt u uitstekend terecht bij een specialist als Alrometall BV. Wij zijn een stabiele onderneming met een zeer ruime ervaring in het vakgebied. Zo verzorgen wij met name verspanende bewerkingen van metaal, non-ferro en kunststoffen, maar kunnen wij u ook helpen in de fabricage en de levering van een groot aantal producten, te gebruiken voor een breed toepassingsgebied. Wij zijn gevestigd in Leerdam en we hebben een toenemend aantal afnemers in die omgeving, maar we werken ook steeds meer buiten de regio. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Onderdelen voor machinebouw beschikbaar bij de specialist in omgeving Utrecht, Den Bosch en Dordrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u de juiste producten voor machinebouw, in de omgeving van Utrecht, Den Bosch en Dordrecht, kan leveren? Bij Alrometall BV zijn wij begonnen als kleine draaierij, maar inmiddels uitgegroeid tot metaalbewerker van formaat. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een breed scala aan producten, bijvoorbeeld te gebruiken voor de machinebouw. Zo kunt u onder andere denken aan onderdelen voor spiebanen, fijnmechanische componenten, meetinstrumenten en onderdelen voor aandrijvingen.

Maatwerk in metaal

Afhankelijk van uw wens kunnen wij kiezen voor een werkwijze die daarbij aansluit. Wij helpen u vanaf de ontwerpfase tot aan het geven van een goed advies en het ontwikkelen van een kostenbesparende oplossing. Op die manier kunnen wij altijd maatwerk in metaal leveren, bijvoorbeeld wanneer u specifieke producten nodig heeft voor machinebouw in de omgeving van Utrecht, Den Bosch en Dordrecht.

Korte lijnen binnen een platte organisatie

Bij Alrometall BV hanteren wij korte lijnen binnen een platte organisatie. Hiermee werken wij snelle, directe en eenvoudige communicatie in de hand. Omdat we begrijpen dat werkende en geoptimaliseerde productieprocessen van groot belang zijn, werken wij ook nog eens flexibel en snel. Onze grote voorraad garandeert daarnaast een zeer snelle levering. Heeft u vragen aan Alrometall BV? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0345) 61 28 82.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht