Heeft u interesse in onze diensten?


 

Alrometall omdat...

Z

Het heel precies moet

Het altijd snel moet

Het net even anders moet

CNC frezen Utrecht

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met CNC frezen met behulp van een moderne freesmachine in de omgeving van Utrecht, Leerdam, Geldermalsen en Vianen? Dan bent u bij Alrometall BV aan het juiste adres. Wij zijn gestart als kleine draaierij, maar hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot een bedrijf dat een breed productenpakket levert, te gebruiken in diverse sectoren. Onze werkzaamheden bestaan vooral uit verspanende bewerkingen van metaal, non-ferro en kunststoffen. Daarbij leveren wij zowel producten in kleine series als enkelstuks. Afhankelijk van uw opdracht, bepalen wij onze werkwijze. Daarbij zorgen wij er altijd voor dat u een perfect eindproduct ontvangt.

CNC frezen met freesmachine in Utrecht, Leerdam, Geldermalsen en Vianen

Al sinds 1966 is Alrometall BV een stabiele onderneming, werkzaam in de metaalbewerking, en gevestigd in Leerdam. Wij fabriceren dan ook al jaren producten die toepasbaar zijn in diverse sectoren. Zo maken wij producten die te gebruiken zijn in onder andere: de glasindustrie, de pluimvee-industrie, de verpakkingsindustrie en de landbouw. Afhankelijk van uw opdracht, bepalen wij onze werkwijze. We beschikken bij Alrometall BV dan ook over verschillende machines. Zo kunnen wij kiezen voor het inzetten van een CNC freesmachine voor opdrachten in de omgeving van Utrecht, Leerdam, Geldermalsen en Vianen, indien frezen voor uw opdracht benodigd is. Onze vakkundige medewerkers beschikken over een zeer ruime ervaring. Daarom kunnen wij u altijd het beste eindproduct aanbieden.

Diverse producten beschikbaar bij de specialist

Bij Alrometall BV produceren wij een ruim assortiment aan kleine series en enkelstuks. Wij leveren dan ook verschillende componenten, waaronder:

  • Onderdelen voor aandrijvingen;
  • Meetinstrumenten;
  • Diverse toepassingen met afwijkende materiaalsoorten;
  • Fijnmechanische componenten;
  • Spiebanen.

De meeste producten kunnen wij gewoon uit voorraad bestellen. Is er een nieuwe aanmaak nodig, dan informeren wij u altijd op tijd. Onze producten leveren wij meestal met een korte levertijd en altijd tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Bedrijfscontinuïteit waarborgen

Wij begrijpen als geen ander dat het van groot belang is uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen, omdat stilstand u veel geld kan kosten. Bij Alrometall BV staan we dan ook voor kwaliteit en vernieuwing en nemen wij onze verantwoordelijkheid. We zorgen er daarbij altijd voor dat u uit kunt gaan van een leveringsbetrouwbaarheid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van CNC frezen met een moderne freesmachine in de omgeving van Utrecht, Leerdam, Geldermalsen en Vianen? Of bent u benieuwd naar onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en bel naar (0345) 61 28 82.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht